Groepsuitje in het Montferland - BBQ, Grillen, Smoke en More

Bij dit groepsuitje BBQ & More in Montferland is inbegrepen:

  • Vleesgerechten
  • Visgerechten
  • Gegrilde groenten
  • Uitgebreid saladebuffet

Prijs: vanaf € 29,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit groepsuitje BBQ & More in  Montferland is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Groepsuitje in het Montferland

Op onze BBQ bakken, roken en grillen we heerlijk vlees die licht gemarineerd en op traditionele wijze worden gebakken. Ook voor de visliefhebbers hebben wij veel te bieden. Naast vlees en vis hebben wij ook een uitgebreid saladebuffet.

Barbecue

Op onze BBQs bakken, roken en grillen we heerlijke stukken vlees die licht gemarineerd en op traditionele wijze worden gebakken. Beenham, rib eye, varkensfilet, entrecote en maïskippetjes. Ook voor de visliefhebbers hebben we gegrilde gamba’s en de warm gerookte zalm van de plank.

Daarbij gegrilde groenten zoals courgettes, tomaat, puntpaprika en sjalotten. Tevens een uitgebreid saladebuffet met verschillende verrassende salades, sauzen, dressings, diverse broodsoorten, olijfolie, kruidenboter, grote frieten en een gepofte aardappel maakt de heerlijke BBQ compleet.

Onze locatie in Beek

Onze locatie is ingericht om groepen tot ongeveer 200 personen te ontvangen. Als voorbeeld; de klassieke zaal met open haard en serre voor een sfeervol en smaakvol diner of buffet, de trendy zaal voor uw bruisende party, de oergezellige kroeg of de ‘vintage’ skihut.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Partycentrum in een sfeervolle boerderij

Ons partycentrum is geschikt voor een gezellig verjaardagsfeestje of familiefeest, om bruidsparen een overgetelijke dag te bezorgen, om acitiviteiten te organiseren voor een groep, om op uw eigen locatie de catering te mogen verzorgen, om zakelijke gasten blij te maken met culinaire versnaperingen en om op feestdagen te genieten van royale brunches. Kortom, dit kan allemaal bij ons en wij maken graag een programma op maat.

Feesten

Van een klein familiefeest tot een grote bruiloft, dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij beschikken over een café en 2 zalen. Een landelijke zaal in oud-Hollandse stijl, geschikt voor maximaal 60 personen en een grote trendy zaal tot maximaal 200 personen.


Feesten voor kleinere gezelschappen komen helemaal tot hun recht in de landelijke oud-Hollandse zaal, voorheen 'de deel' van de boerderij. De hanenbalken en de inrichting ademen nog de sfeer van toen. Ook kunt u met een gezelschap plaats nemen in onze gezellige serre of op het grote terras.

Eten en drinken

Onze koks koken niet alleen graag voor onze eigen feesten, maar ook voor catering buffetten op locatie. U kunt het door ons laten verzorgen en bezorgen. Naast het koken voor caterings en feesten kunt u ook genieten van spareribs en burgers bij ons eetcafe of op het terras. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij ons genieten van de spareribs en burgers.

Activiteiten

Wij kunnen voor u veel gezellige activiteiten bedenken bij ons partycentrum maar ook in de directe omgeving. Dit kan voor een kleine groep, maar uiteraard ook voor een grote groep.