Ik hou van Holland Dinerspel Breda

Bij dit Ik Hou van Holland Arrangement is inbegrepen:

  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende
  • Locatie hartje Breda
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:
10 - 19 personen € 75,50 p.p.
20 - 29 personen € 73,50 p.p.
30 - 39 personen € 70,50 p.p.
Vanaf 40 personen € 68,00 p.p.

Reservering voor kleinere groepen: Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit Ik hou van Holland avondje uit in Breda is geldig tot en met 31 december 2023.

Ik Hou van Holland Dinerspel Breda

Bij het I Love Holland Diner wordt, net als in het gelijknamige tv-programma, uw gezelschap tijdens dit leuke spelprogramma helemaal vermaakt! Voor deze quiz hebben wij ons eigen goedlachse Brabantse blondje opgetrommeld! De leukste vragenronden worden onder leiding van deze goed gemutste quizmaster(in) in hoog tempo gesteld. De mooiste Nederlandse muziekfragmenten, weetjes en feiten over ons kleine kikkerlandje spelen uiteraard een grote rol!

Heerlijk dineren

In combinatie met een stevig en Bourgondisch diner regelen wij uw eigen "I Love Holland Quiz", inclusief een feestelijk decor en potsierlijke oranje aankleding! Beantwoord spontaan de leukste vragen, maak grappen en grollen en doe de polonaise met uw eigen team! De quizmaster begeleid beide teams in hun zoektocht naar grappige verhalen, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Wint u de hoofdprijs?

Aan het decor en het overheerlijke diner zal het zeker niet liggen. Tijdens deze quiz raakt u zeker in een opperbeste stemming. Nog leuker, de mannen tegen de vrouwen of de ouders tegen de kinderen, is kijken wie er opgewassen is tegen de verrassende vragen die wij op u afvuren! Het beste team ontvangt de speciale 'I Love Holland' hoofdprijs. Veel plezier!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Het professionele evenementenbureau voor al uw uitstapjes in Brabant. Zin in een spannend themafeest, een ontspannen speurtocht of zoekt u nog steeds dat ene unieke bedrijfsfeest? Bij ons boekt u de meest originele tours, events, groepsuitjes, uitstapjes en nog veel meer.

Wie zijn wij

Met een dynamisch team van enthousiaste medewerkers, creatieve bedenkers, gedreven regelaars en gepassioneerde uitvoerders. Onze mensen gaan altijd op zoek naar nieuwe avonturen in de Nassau stad van Brabant. Avonturen die uw uitje in Breda zo speciaal maken, belevenissen waar u nog vaak aan terugdenkt en die door onze medewerkers van A tot Z worden verzorgd. Naast onze vaste medewerkers werken wij met geïnspireerde gidsen en begeleiders die van elk uitstapje een feest maken.

Waar staan wij voor?

Alles is mogelijk en persoonlijk. Een uitstapje voor onze gasten is nooit zomaar een dagje uit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, het is namelijk de voorwaarde voor succes en tevreden gasten. Professioneel, flexibel, creatief en continu zorg dragen voor een perfecte samenloop van omstandigheden, dat is waar we sterk in zijn.

Onze motto's

• Alles is mogelijk
• Afspraak is afspraak
• Wij werken met plezier voor uw plezier