Kanovaren voor jong en oud

Bij dit uitje is inbegrepen:

    • Kanovaren
    • Uitleg gecertificeerde instructeurs
    • Zwemvesten en waterdichte tonnetjes

Prijs:
1 uur € 16,00 per kano 
1,5 uur € 18,75 per kano
2 uur € 21,50 per kano

De kano's zijn geschikt voor minimaal 2 personen en maximaal 3 personen.
Optioneel: Gezinnen met kleine kinderen ( tot 5/6 jaar) kunnen met 4 personen in 1 kano.

Optioneel bij te boeken:
- lunch
- Barbecue 
- 3-gangen diner

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2023.

Kanovaren voor jong en oud

Ontdek de vernieuwde Regge in een 3 persoons Canadese kano. Een heerlijke ontspannen en veilige activiteit voor jong en oud.

Kanovaren is plezier voor iedereen

De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw. Je kunt dus zo in de kano stappen en genieten van een ontspannen tocht over het riviertje de Regge. Voor vertrek krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar! Kanovaren is een ontspannen activiteit voor vrienden of met het gezin. Maar ook als leuk onderdeel voor een bedrijfsuitje, als vergaderbreak of als onderdeel van een schoolreisje.

Uitleg over techniek

    Wij hebben voor het kanovaren de beschikking over Canadese kano's. Deze kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor de verhuur. De Regge Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer in ere te herstellen. Het resultaat is een schitterende rivier in een natuurlijke omgeving gekenmerkt door groene oevers met rijke flora en fauna.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Algemeen

Deze locatie zet haar gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk of figuurlijk in beweging, zodat ze genieten van een bijzondere belevenis, maar ook iets van zichzelf ontdekken.

Locatie

Deze locatie in Twente, Overijssel is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het water. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op het terrein is volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en er is een sportherberg met 12 tweepersoonskamers. Hier vind je verder drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook voor workshops en feesten.

Eetgelegenheid

Al 20 jaar lang staat chefkok Arno in de keuken met maar één doel: de gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, lunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van de gasten en passen hun menu’s hier op aan.

Groepen

Het is toch geweldig om een familiedag of familieweekend te kunnen organiseren? Bijkletsen met familie die je (soms) niet vaak ziet, samen sportief bezig zijn, lekker eten en vooral veel lol. Deze aanbieder biedt de ideale locatie voor een familie uitje. Water en bossen om de hoek en volop mogelijkheden voor sportieve en creatieve activiteiten. Met een rondvaartboot of liever kanoën, Expeditie Robinson of de escaperoom? Kies uit activiteiten en workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Spellen die leuk zijn om te doen, maar ook om naar te kijken. Bovendien is het activiteitenterrein overzichtelijk, zodat je de rest van de familie niet uit het oog verliest. Na een actieve dag of lekker feesten kan je natuurlijk ook blijven slapen. Er zijn 12 tweepersoonskamers beschikbaar. Uiteraard zijn er voor kinderen speciale tarieven.