Walking and Floating Dinner in Utrecht

Dit arrangement is inclusief

  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:

  • 10 - 14 personen € 86,00 p.p. incl. BTW
  • 15 - 25 personen € 81,50 p.p. incl. BTW
  • 26 - > personen € 75,00 p.p. incl. BTW

  Minimum aantal personen: 10
  Tijdsduur: 4,5 uur

  Optioneel: Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  De prijs van deze Walking and Floating Dinner in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2023.

Walking en Floating Dinner in Utrecht

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Utrecht van een 3-gangen diner en van de stad. Eerst heerlijk dineren, een rondvaart maken én dan samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Ontdek Utrecht vanaf het water en in de stad

  Lekker eten, rondgeleid en rondgevaren worden door het centrum van Utrecht. Dat is het Walking & Floating Dinner Utrecht in het kort.

  In 3 leuke etappes wordt u begeleid naar alle onderdelen van uw overheerlijke 3-gangen menu. Tussendoor geniet u van het prachtige stedelijke decor van de stad, de grachten, de monumenten en de lichtjes. We beginnen in een toprestaurant in het centrum van de stad aan het voorgerecht. Daarna neemt onze professionele gids uw voltallige gezelschap mee langs historische monumenten, pleinen en andere beroemde landmarks. Interessante, grappige en fascinerende anekdotes worden door uw gids in hoog tempo en met groot lyrisch vermogen verteld. Vervolgens schuift aan voor weer een andere culinaire verrassing, het hoofdgerecht wordt gegeten op een toplocatie. Stap vervolgens op onze goed uitgeruste rondvaartboot en geniet van een ontspannen boottochtje over de grachten van de stad. Bekijk de opvallende grachtenpanden vanaf uw comfortabele positie. We meren af en lopen door naar het laatste restaurant waar u een kostelijk dessert kunt verwachten! Veel plezier en geniet ervan!

Stadsrondleiding en 3 restaurants bezoeken

  • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
  • 19.00 - 20.00 Rondleiding
  • 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
  • 21.00 - 22.00 Rondvaart
  • 22.00 - 22.30 Dessert

  Bootinformatie:
  Tijdens de Walking and Floating Dinner is een open boot inclusief. In Utrecht zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van een gesloten boot. Vraag naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!