Familieuitje in Leiden - Walking and Floating Dinner

Bij deze Walking en floating dinner in Leiden is inbegrepen:

  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

  • 10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
  • 26 - > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Min. aantal personen: 10
Tijdsduur: 4,5 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Walking and Floating Dinner in Leiden is geldig tot en met 31 december 2023.

Familieuitje in Leiden - Walking and Floating Dinner

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Leiden van een 3-gangen diner en van de stad. Wij bieden u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Ontdek Leiden met een gids en dinner in 3 restaurants

  Leiden is natuurlijk bekend als universiteitsstad, maar wist u dat u ook geweldig kan eten en varen in en door het centrum? Wij nemen u mee naar de lekkerste restaurants, loodst u langs alle prachtige monumenten van de stad en zorgt ervoor dat u heerlijk ontspant op het water. Dit avondvullende programma is om extra van te genieten!

  Als eerste nemen wij u mee naar een heerlijk restaurant waar u geniet van een voorgerecht. Daarna loopt u onder leiding van een professionele gids dwars door het centrum om alle mooie monumenten te bekijken. Vervolgens schuift u weer aan in een andere gelegenheid waar u het hoofdgerecht geniet. Vervolgens volgt u onze gids naar de grachten van Leiden waar u aan boord gaat van de rondvaartboot. Onze boot is comfortabel en zo kunt u genieten van het pittoreske uitzicht vanaf het water. We meren weer aan en nemen u mee naar een restaurant waar u een afsluitend dessert krijgt*.

  Dit goed afgewogen arrangement zorgt voor de nodige afleiding en culinaire hoogtepunten. Uitstekend geschikt voor een leuke avond met vrienden, familie of collega's. Veel plezier!
  * De rondvaart is mogelijk van begin april tot eind oktober.

Programma-indicatie

  • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
  • 19.00 - 20.00 Rondleiding
  • 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
  • 21.00 - 22.00 Rondvaart
  • 22.00 - 22.30 Nagerecht

  Bootinformatie:
  Tijdens de Walking and Floating Dinner is een open boot inclusief. In Leiden zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van een gesloten boot.
  Vraag naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!